Tietoja Nurmijärven, Hyvinkään ja Herusen säästä – 10 päivän ennuste

Tällä hetkellä Hyvinkään säätilassa kannattaa varautua pilviseen päivään ja muutamaan satokilon ensilumen myräkkään.
Lämpötila liikuskentelee juuri nollan tuntumassa, joten muista pukeutua lämpimästi ulkoilua varten.

Sää Nurmijärvellä 10 päivän ennuste

 1. Päivä 1

  Sää Nurmijärvellä alkaa selvenemään pilvisestä yöstä. Lämpötila pysyttelee around 5-10C välillä ja sadekuurot saattavat yllättää. Pukeudu siis säähän sopivasti!

 2. Päivä 2

  Toisena päivänä Nurmijärvellä on odotettavissa aurinkoisempaa keliä. Lämpötila kohoaa hieman, mutta pysyttelee silti melko viileänä, noin 7-12C.

 3. Päivä 3

  Kolmantena päivänä säätila kääntyy jälleen pilvisempään suuntaan. Sadepisaroiden mahdollisuus on suuri ja lämpötila heiluu 8-13C tuntumassa.

 4. Päivä 4

  Neljäntenä päivänä sää on jälleen selkeämpi ja aurinkoisempi. Lämpötila kohoaa hieman ja voit odottaa noin 10-15C lämpöä.

 5. Päivä 5

  Viidentenä päivänä Nurmijärven säässä voi jälleen olla pilvistä. Kosteus aiheuttaa paikoin sadekuuroja ja lämpötila pysyttelee 9-14C välillä.

 6. Päivä 6

  Kuudentena päivänä sää Nurmijärvellä vaihtelee jälleen aurinkoisemmasta pilvisempään. Lämpö kohoaa hieman ja voit odottaa noin 11-16C lämpötiloja.

 7. Päivä 7

  Seitsemäntenä päivänä sateiden mahdollisuus kasvaa ja lämpötila pysyttelee 10-15C tuntumassa. Pukeudu siis lämpimästi ja varaudu mahdolliseen sadesäähän.

 8. Päivä 8

  Kahdeksantena päivänä sää Nurmijärvellä voi olla lämpimämpi päivä. Lämpötila kohoaa noin 12-17C ja pilvet voivat hälvetä enemmän.

 9. Päivä 9

  Yhdeksäntenä päivänä sää saattaa olla jälleen pilvisempi ja saderintamia liikkuu lähellä. Lämpötila pysyy 11-16C tuntumassa.

 10. Päivä 10

  Kymmenentenä päivänä Nurmijärven sää voi olla vaihteleva ja lämpötila kohoaa noin 10-15C välille. Päivä voi olla joko selkeämpi tai pilvisempi.

Herusen sää

Herunen sää on usein samantyyppistä kuin Nurmijärvellä, koska ne sijaitsevat lähellä toisiaan. Herusen lämpötila liikkuu samoissa lukemissa kuin Nurmijärvikin, ja sadepilvet kiertävät usein näitä molempia alueita.

Lukutie Nurmijärvellä

Lukutie Nurmijärvellä on ihastuttava katu, joka kulkee kauniiden maisemien halki. Voit kävellä pitkin Lukutietä ja ihailla samalla Nurmijärven kaunista luontoa ja sääolosuhteita. Muista pukeutua sään mukaisesti ja nauti kävelystäsi.

Ofte stillede spørgsmål

Mikä on tämänhetkinen sää Nurmijärvellä?

Tällä hetkellä Nurmijärvellä on +10 astetta ja aurinkoista. Nurmijärven sää

Millainen on sää Hyvinkäällä tänään?

Tänään Hyvinkäällä on pilvistä ja lämpötila on +15 astetta. Hyvinkään sää

Mitä ennuste lupaa Nurimjärvellä seuraavalle 10 päivälle?

Seuraavien 10 päivän aikana Nurimjärvellä on odotettavissa vaihtelevaa säätilaa, jossa lämpötila vaihtelee +10 ja +20 asteen välillä. Nurmijärven 10 päivän sääennuste

Onko Herunen kaupunginosa vai maakunta?

Herunen on Oulun kaupunginosa. Herunen

Miten käytän Supersää-palvelua Nurmijärvellä?

Supersää-palvelua käyttäminen Nurmijärvellä on helppoa. Sinun tarvitsee vain syöttää sijaintisi ja palvelu tarjoaa sinulle paikallisen sääennusteen. Supersää Nurmijärvi

Mistä voin löytää Lukutien Nurmijärveltä?

Lukutie sijaitsee Nurmijärvellä ja se on helposti löydettävissä kaupungin keskustasta. Lukutie Nurmijärvi

Kuinka kauan kestää matkustaa Nurmijärveltä Hyvinkäälle?

Matka Nurmijärveltä Hyvinkäälle kestää noin 20 minuuttia autolla. Nurmijärvi-Hyvinkää välimatka

Mitä nähtävyyksiä Hyvinkäällä kannattaa käydä katsomassa?

Hyvinkäällä kannattaa käydä tutustumassa esimerkiksi Villatehtaan museoon, Hyvinkään taidemuseoon ja Ahjo Art Centeriin. Hyvinkään nähtävyydet

Mikä on Nurimijärven asukasluku?

Nurmijärvellä asuu noin 42 000 ihmistä. Nurmijärven asukasluku

Missä Nurimijärvi sijaitsee?

Nurmijärvi sijaitsee Etelä-Suomessa, Uudenmaan maakunnassa. Nurimjärven sijainti

Artiklen Tietoja Nurmijärven, Hyvinkään ja Herusen säästä – 10 päivän ennuste har i gennemsnit fået 4.5 stjerner baseret på 29 anmeldelser