Sanna mämmi wikipedia

Toimittaja Sanna Mämmi elää useassa suhteessa yhtä aikaa

27.5.2022 — Toimittaja Sanna Mämmi on ymmärtänyt, ettei yksi, pitkä parisuhde ole häntä varten. Sen sijaan hänellä on elämässään useita kevyempiä suhteita.

Sanna Mämmi: Ero Harri Syrjäsestä ajoi terapiaan – Viihde

5.9.2012 — Hyvinvointikouluttaja Sanna Mämmi joutui käymään terapiassa erottuaan ex-avomiehestään Harri Syrjäsestä.

Sanna Mämmi jätti lapsuudentrauman vuoksi työnsä

4.4.2019 — Sanna Mämmi löysi avun mindfulnessista sekä meditaatiosta ja joogasta ahdistusta ja kaaosta täynnä olevaan elämäänsä. Lue, miten! | Anna.fi.

Sanna Mämmi

juontaja – toimittaja – sisällöntuottaja

valmennukset. Juonnan, suunnittelen ja toteutan podcasteja. Podcastit. Yhteystiedot: Sanna Mämmi sanna (at) sannamammi.fi. © sanna mämmi 2022.

Lapsuuden muiston käsittely mullisti elämäni – Terve.fi

Mindfulness auttoi muiston käsittelyssä | Voi hyvin

23.4.2020 — Sanna Mämmi · on 47-vuotias toimittaja ja viestintäalan freelancer. · Sanna on opiskellut Markkinointi-instituutissa ja Helsingin Evankelisen …

Toimittaja Sanna Mämmi vapautui, kun löysi syyn levottomuuteensa.

Sanna Mämmi – Juontajat

Sanna Mämmi on motivaatiopuhuja. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus juontamisesta ja toimittamisesta sekä radiossa että TV:ssä.

Sanna Mämmi on motivaatiopuhuja. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus juontamisesta ja toimittamisesta sekä radiossa että TV:ssä. Lisäpiristeenä hän on joogaopettaja, mindfulness-ohjaaja sekä life coach. Sanna hallitsee suvereenisti radio- ja TV-juonnot ja toimittamisen sekä tapahtumajuonnot, luennot, puhujakeikat, webinaarit, media- ja esiintymisvalmennukset ja paljon muuta

Sanna Mämmi, 40, aikoo adoptoida lapsen yksin ulkomailta …

nykyään joku “ihme hihhuli” elämäntapa kouluttaja..Meni arvostus koko ihmistä kohtaan kun kertoi Me Naisissa kuinka ajoi ruokajonoon bemarilla, …

Sanna Mämmi • 50y • Styles & life • Public speaker … – Instagram

Journalist Feminist Affordable styles & life ‍♀️Yoga & sports S… menopaussissa-podcast Aamupore-podcast · Oma tyyli’s profile picture. Oma tyyli.

Kiss FM – Wikipedia

Kiss FM – Wikipedia

… Marko Pirttinen; Minna Turunen; Mikko Suursalmi; Lauri Salovaara · Sanna Kiiski; Sanna Mämmi; Mika Lähteenmäki; Mira Kuronen; Sirkku Rajala; Tea Khalifa.

Keywords: sanna mämmi wikipedia, sanna mämmi perhe