Levytankosarja budget sport

Käsipainosarjat ja painnonostotangot – Budget Sport

Käsipainosarjat ja painnonostotangot | Budget Sport

Budget Sportissa tehdään tilaa kevään uutuuksille! Löydät valtavan määrän tarjouksia huippumerkkien vaatteista, varusteista sekä jalkineista.

Halvat käsipainot ja levypainot netistä pysyvästi edulliseen hintaan – Budget Sport

Fit’n shape Punttisarja 50 kg – painosarja ja tanko – Budget Sport

Fit’n shape Punttisarja 50 kg – painosarja ja tanko (väritön) | Budget Sport

Kestävä levytankosarja vinyylipinnoitetuilla painoilla ja umpiterästangolla.

Kestävä levytankosarja vinyylipinnoitetuilla painoilla ja umpiterästangolla. 

Gymstick painosarjat ja tangot – Budget Sport

Gymstick painosarjat ja tangot | Budget Sport

Tutustu ja tilaa painosarjat ja tangot verkkokaupastamme tai noudettavaksi myymälästä ✓ Laaja valikoima järkevän hintaisia merkkituotteita.

Tutustu ja tilaa painosarjat ja tangot verkkokaupastamme tai noudettavaksi myymälästä ✔ Laaja valikoima järkevän hintaisia merkkituotteita

Käsipainot ja levypainot – Budget Sport

Käsipainot ja levypainot | Budget Sport

Budget Sportissa tehdään tilaa kevään uutuuksille! Löydät valtavan määrän tarjouksia huippumerkkien vaatteista, varusteista sekä jalkineista.

Valikoima käsipainoja ja lisäpainovöitä sekä välineitä sormivoimien vahvistamiseen Budget Sportilta pysyvästi edulliseen hintaan!

Gymstick 20kg Competition Bar 50mm – painosarja ja tanko

Gymstick 20kg Competition Bar 50mm – painosarja ja tanko (väritön) | Budget Sport

Budget Sport — Liikuttavan halpa urheilukauppa! Nopeammin. Tilaukset toimitetaan sinulle jopa kolmessa päivässä. Helpommin. Paljon erilaisia maksu- ja …

Gymstick Competition Bar 20kg levytanko on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Tangon vetolujuus on jopa 190k ja se on valmistettu jousiteräksestä mikä antaa sille sopivasti joustavuutta eli Whippiä. Neulalaakerointi yhdistettynä 2 x holkkilaakereihin takaa erittäin pehmeän ja tarkan pyörinnän tehden tästä levytangosta todella hyvän vaihtoehdon ammattimaiseen harjoitteluun kotiin tai laatutietoisille kuntosaleille. Dual otemerkit tangossa (81 ja 91cm). Otepaksuus 28mm. Soveltuu 50mm levypainoille. Tangon pituus 220cm. Maksimikuorma 680kg.

Fit’n shape Hauistanko kierrelukoilla 30mm – painosarja ja tanko

Fit’n shape Hauistanko kierrelukoilla 30mm – painosarja ja tanko (väritön) | Budget Sport

Intersport Finland Oy / Budget Sport, Työpajankatu 12, 00580 Helsinki. Puh. 010 53 11. asiakaspalvelu@budgetsport.fi. Y-tunnus: 1648871-7. Yritys on merkitty …

Z-käyrätanko, halkaisija 30 mm, pituus 1200 mm.

Gymstick Master Int. W Barbell 15kg – naisten painosarja ja …

Gymstick Master Int. W Barbell 15kg – naisten painosarja ja tanko (väritön) | Budget Sport

Intersport Finland Oy / Budget Sport, Työpajankatu 12, 00580 Helsinki. Puh. 010 53 11. asiakaspalvelu@budgetsport.fi. Y-tunnus: 1648871-7. Yritys on merkitty …

Master International Woman Barbell 15 kg soveltuu 50mm levypainoille. Tässä tangossa huippu laakerointi. Paino 15kg.Valmistettu teräksestäKovakromatut päätyholkitOtepaksuus 25mmPituus 201cm (oteväli 131cm)KeskikarhennusLevypainoholkkien pituus 415mmVetolujuus 176K8 x neulalaakerointiMaksimikuorma 500kg

Voimaharjoittelu | Karkkainen.com verkkokauppa

Hc Pro levytankosarja 177,5 kg. Tuotteen hinta erikseen ostettuna: 499,00 €. Vertaile.. Lisää ostoskoriin. Näytä vertailu.

Säännöllinen voimaharjoittelu omaa positiivisia terveysvaikutuksia

Säännöllinen ja monipuolinen koko kehoa kuormittava voimaharjoittelu omaa monia positiivisia terveysvaikutuksia. Voimaharjoittelu lisää voimaa ja kasvattaa lihasmassaa ja näin suorituskyky ja toimintakyky parantuvat.

Säännönmukainen voimaharjoittelu kotona tai salilla parantaa tuki- ja liikuntaelimistön kuntoa, helpottaa painonhallintaa ja ehkäisee vammoilta. Tunnetusti jatkuva voimaharjoittelu ja terveelliset elämäntavat parantavat mielenlaatua ja muokkaavat positiivisesti myös ulkomuotoamme.

Laadukkaat hihnat ja vyöt tuovat tehoa ja turvallisuutta treenaamiseen
Kärkkäisen verkkokaupasta löydät laadukkaat välineet voimaharjoitteluun. Valikoiman erilaiset hihnat ja vyöt auttavat tehokkaaseen treenaamiseen ja kaikenlaiseen harjoitteluun. Laadukkaat Gymstick-treenihanskat tarjoavat hyvän pidon ja mukavan tuntuman treeneihisi. Hanskojen hengittävä selkäosa ja ergonomisesti muotoiltu kämmenosa tuovat lisämukavuutta. Saumaosien vahvistukset ja topattu kämmen takaavat hyvän kestävyyden.

Käsipainot, levypainot ja erilaiset levytangot mahdollistavat tehokkaan voimaharjoittelun kotona
Käsipainot ovat vakinaistaneet asemansa voimaharjoittelussa jo aikoja sitten. Käsipainot ovat vapaita painoja ja niillä treenaaminen on tehokasta voimaharjoittelua, koska niiden käyttö ei rajoita liikerataa. Voimaharjoittelu käsipainoilla vaatii liikkeen ja lihasten kontrollointia, jolloin käytät useampia lihaksia liikkeen suorittamiseen. Käsipainot ovat suhteellisen turvallisia käyttää, joten voimaharjoittelu kotona tai kotikuntosalilla onnistuu vaivattomasti.

Laadukkaat levytangot ja niihin sopivat eri painoiset levypainot näyttelevät olennaista osaa voimaharjoittelussa. Levytangot voivat olla suoria, eri muotoisia ja pituisia metallitankoja, joihin voidaan laittaa suurempikin painomäärä turvallisemmin verrattuna vaikka käsipainoihin.

Kahvakuulat ovat monipuolisia treenivälineitä – treenipallot soveltuvat voima- ja heittoharjoituksiin
Ergonomisesti muotoiltu kahvakuula on tehokas treeniväline ja hyvä vaihtoehto käsipainoille ja levytankosarjoille. Eri painoiset kahvakuulat mahdollistavat monipuolisen voimaharjoittelun kotona. Erilaiset treenipallot soveltuvat monenlaisiin voima- ja heittoharjoituksiin, sekä tukilihasten vahvistamiseen. Treenipallot vaikuttavat monipuolisesti koko kehoon ja lisäävät nopeutta, räjähtävyyttä, silmä-käsikoordinaatiota, liikkuvuutta ja tasapainoa. Leuanvetotangot ovat taas käteviä, tilaa säästäviä ja monipuolisia kuntoiluvälineitä, joilla kehität tehokkaasti lihaskuntoa ja kestävyyttä.

Kun olet aloittamassa voimaharjoittelua, löydät Kärkkäisen verkkokaupan valikoimasta treenaamiseen tarvittavat tuotteet parhailta tuotemerkeiltä. Voit valita voimaharjoitteluun tarvittavat levypainot, levytangot, hihnat ja vyöt, kahvakuulat, treenipallot ja leuanvetotangot helposti haluamaasi aikaan. Kärkkäisen verkkokauppa palvelee sinua ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Painot | Prisma verkkokauppa

50kg levytankosarja. 79,95 €. House nilkka- ja rannepainot 2kpl 1kg IR97812. 7,99 €. House naisten salihanskat S. 2,90 €. 20 kg Olympia tanko. 119,00 € …

Tervetuloa tutustumaan Prisman Painot –valikoimaan. Meiltä löydät parhaat tuotteet arkeen sekä juhlaan. Lisäksi saat ostoksistasi bonukset kaupan päälle.

Keywords: levytankosarja budget sport