Kyproksen sää opas: Agia Napan sää helmikuussa ja joulukuussa

Kypros on suosittu matkakohde monille suomalaisille. Erityisesti Agia Napan alue houkuttelee turisteja kauniilla rannoillaan, vilkkaalla yöelämällään ja miellyttävällä ilmastollaan. Tässä artikkelissa annamme tietoa Agia Napan säästä helmikuussa ja joulukuussa, jotta voit suunnitella matkasi paremmin.

Helmikuun sää Agia Napassa

Helmikuu on Kyproksella talvimuuttoaika, ja sää Agia Napassa voi vaihdella. Yleisesti ottaen helmikuu on vielä talvikuukausi, mutta päivisin lämpötila voi nousta mukaviin lukemiin. Keskimääräinen päivälämpötila Agia Napassa helmikuussa on noin +17 °C. Öisin lämpötila voi laskea noin +9 °C:een tai hieman alle.

Sääolosuhteiden vuoksi helmikuu on viileämpää uimista ajatellen. Meriveden lämpötila Agia Napassa helmikuussa on noin +16 °C, joka voi olla turisteille liian kylmää. Uinti voi olla mahdollista, jos sinulla on hyvä kylmän veden sietokyky tai jos haluat rohkeasti kokeilla virkistävää uintielämystä.

Helmikuussa on myös mahdollista saada sateita, ja keskimääräinen sademäärä on noin 50 mm kuukaudessa. Muista varata mukaan sateenvarjo tai vedenpitävä takki, jos matkustat Agia Napaan kyseisenä aikana.

Joulukuun sää Agia Napassa

Joulukuu on talvimuuttoaika myös Agia Napassa. Päivälämpötila joulukuussa on noin +18 °C, joka voi olla miellyttävän lämmin verrattuna Suomen talveen. Yöllä lämpötila voi laskea noin +9 °C:een tai vähän sen alle.

Kuten helmikuussa, myös joulukuussa meriveden lämpötila Agia Napassa on noin +16 °C. Uinti meressä voi olla liian kylmää useimmille ihmisille, mutta on aina poikkeuksia, jotka nauttivat raikkaasta vedestä.

Joulukuu on myös sateinen kuukausi Agia Napassa. Keskimääräinen sademäärä on noin 85 mm kuukaudessa. Ei ole harvinaista, että sateita esiintyy useina päivinä peräkkäin. Sadevoimakkuus voi vaihdella voimakkaasti keskivertoisesta rankkasateeseen. Ota tämä huomioon matkaa suunnitellessasi ja pakatessasi tarvittavia vaatteita mukaan.

Yhteenveto

Jos harkitset matkaa Agia Napaan joulukuussa tai helmikuussa, sinun tulisi olla tietoinen vaihtelevista sääolosuhteista. Päivisin lämpötila voi olla miellyttävä, mutta öisin ja merivedessä voi olla viileää. Varustaudu tarvittavilla vaatteilla ja varmista, että sinulla on sateenvarjo tai vedenpitävä takki mukanasi. Nauti Agia Napan kauniista rannoista ja paikallisesta tunnelmasta, vaikka sää ei aina olisikaan täydellinen. Muista myös tarkistaa paikalliset säätiedot ennen matkaa, jotta voit päivittää suunnitelmiasi tarvittaessa.

Ofte stillede spørgsmål

Mikä on Agia Napan sää?

Agia Napan sää vaihtelee vuodenajan mukaan. Kesällä lämpötilat voivat kohota jopa 30 asteeseen, kun taas talvella ne voivat laskea 10 asteeseen.

Miltä Ayia Napan sää näyttää joulukuussa?

Joulukuussa Ayia Napan sää voi olla hieman viileämpi, lämpötilojen vaihdellessa 15 asteen tienoilla.

Millainen on Kyproksen sää helmikuussa?

Helmikuussa Kyproksen sää voi olla viileämpi kuin kesällä, mutta se pysyy yleensä miellyttävänä, lämpötilojen ollessa noin 15-20 astetta.

Mikä on aurinkomatkojen kypros Agia Napan sää?

Aurinkomatkojen Kyproksella Agia Napan sää vaihtelee vuodenajan mukaan. Kesällä on yleensä lämmintä ja aurinkoista, kun taas talvella lämpötilat voivat olla hieman viileämpiä.

Millainen on Kyproksen sää lokakuussa?

Lokakuussa Kyproksen sää on yleensä edelleen lämmin, lämpötilojen ollessa noin 25 asteen tuntumassa. Sademäärä on yleensä vähäistä.

Miltä Agia Napan sää näyttää?

Agia Napan sää vaihtelee vuodenajan mukaan. Kesällä sää on yleensä lämmin ja aurinkoinen, kun taas talvella lämpötilat voivat laskea hieman ja sateet voivat olla yleisempiä.

Miten on sää Ayia Napassa?

Ayia Napassa on yleensä miellyttävä sää. Kesällä lämpötilat kohoavat, ja on aurinkoista ja lämmintä. Talvella sää voi olla hieman viileämpi, mutta silti miellyttävä.

Millainen on sää Kyproksella?

Kyproksen sää on yleensä lämmin ja aurinkoinen. Kesällä lämpötilat nousevat korkealle, kun taas talvella ne voivat laskea hieman, mutta silti pysyä miellyttävinä.

Miten aurinkomatkojen Kyproksen Ayia Napan sää vaihtelee?

Aurinkomatkojen Kyproksella Ayia Napan sää vaihtelee vuodenajan mukaan. Kesällä on yleensä lämmintä ja aurinkoista, kun taas talvella lämpötilat voivat laskea hieman ja sateet voivat olla yleisempiä.

Mikä on Kyproksen sää?

Kyproksen sää on yleensä lämmin ja aurinkoinen. Kesällä lämpötilat kohoavat korkealle, kun taas talvella ne voivat laskea hieman, mutta silti pysyä miellyttävinä.

Artiklen Kyproksen sää opas: Agia Napan sää helmikuussa ja joulukuussa har i gennemsnit fået 4.5 stjerner baseret på 23 anmeldelser