Janus putkonen twitter

Mikko Kärnä on Twitter: “Jahas. Janus Putkonen on …

Janus Putkonen on perustanut tai perustamassa jonkun “Terijoen hallituksen”. Siinä ei kauaa nokka tuhissut. Viranomaisten on syytä seurata näitä desantteja …

Hannu Sipilä on Twitter: “@veitera Minusta on ihan hyvä, jos …

Minusta on ihan hyvä, jos separatistiksi itseään kutsuva Janus Putkonen ei pääse jatkossa käsiksi sotilasaseisiin. Translate Tweet. 10:13 AM · Sep 6, 2014.

Kalevi Savolainen on Twitter: “Paisuvat korruptioskandaalit …

25.1.2023 — Paisuvat korruptioskandaalit Ukrainassa Päätoimittaja Janus Putkonen kommentoi RT-uutisille [Video] …

Yksїttäistapaus™ on Twitter: “@ReijoTossavaine …

Replying to. @ReijoTossavaine. and. @pbyrokraatti. Kehtaako kukaan muu edes mennä? Ehkä Janus Putkonen. Translate Tweet. 6:40 PM · Aug 3, 2022.

Esko Virri | Espoo (Matinkylä) – Twitter

2.11.2022 — Janus Putkosen ja desantti Bäckmanin. Molemmilla jo pitkä kokemus Putinin sätkynukkena toimimisesta Otto Wille Kuusisen hengessä.

Myöhäisillan pohdintoja – Janus Putkonen – YouTube

Suomalainen “infosoturi” Janus Putkonen nousi Ukrainan kapinallismedian johtohahmoksi | Yle Uutiset

31.10.2015 — Suomalaisen Janus Putkosen rooli Donetskissa Itä-Ukrainassa kasvaa. Suomessa vähän tunnettu henkilö johtaa nykyään kapinallisalueen …

Suomalaisen Janus Putkosen rooli Donetskissa Itä-Ukrainassa kasvaa. Suomessa vähän tunnettu henkilö johtaa nykyään kapinallisalueen lehdistökeskusta ja uutistoimistoa. Hänen kauttaan kulkevat kontaktit suurten kansainvälisten medioiden ja kapinnalisten välillä. Ukrainassa Putkonen luetaan Itä-Ukrainan aktiivikapinallisten joukkoon.

Suomalainen “infosoturi” Janus Putkonen nousi Ukrainan …

Twitter | Verkkomedia

Avainsana: Twitter … Kiitos ”Twitter-asikirjojen” uusimman paljastuksen, nyt tiedetään tosiasiana, … Chief Editor Janus Putkonen janus.putkonen@mail.ru.

Twitter | Verkkomedia

Janus Putkosen kirja oli myynnissä Suomalaisessa Kirjakaupassa – kritiikki johti kustantamon koko tuotannon poistamiseen myynnistä – Kulttuuri | HS.fi

Janus Putkosen kirja oli myynnissä Suomalaisessa Kirjakaupassa – kritiikki johti kustantamon koko tuotannon poistamiseen myynnistä · Putin-mielisistä · Putkonen …

Adlibris myi vielä tiistaiaamuna ”Patriootin päiväkirjaa”, mutta Suomalaisen kirjakaupan omistava Otava kertoo varmistaneensa, että yksikään Johan Bäckman Publications -kustantamon kirja ei enää näy sen sivuilla.

Keywords: janus putkonen twitter, twitter janus putkonen