Intersport pesäpallomaila

Pesäpallomailat netistä – Intersport

Pesäpallomailat netistä | Intersport

Intersportin verkkokaupasta löydät Pesäpallomailat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Karhu Code 85 – pesäpallomaila, Karhu …

Tilaa pesäpallomailat netistä tai noudettavaksi myymälästä ✓ Laaja valikoima merkkituotteita.

Karhu pesäpallomailat netistä – Intersport

Karhu pesäpallomailat netistä | Intersport

Code 85 – nuorten pesäpallomaila. 99,00 € ; Goldhammer 95 – nuorten pesäpallomaila. 159,00 € ; Goldhammer 97 – nuorten pesäpallomaila. 179,00 € ; Goldhammer 90 – …

Tilaa karhu pesäpallomailat netistä tai noudettavaksi myymälästä ✓ Laaja valikoima merkkituotteita.

Karhu Goldhammer 95 – Pesäpallomaila – Intersport

Karhu Goldhammer 95 – Pesäpallomaila | Intersport

Karhu Goldhammer 950 95 cm komposiiti pesäpallomaila junioreille. Osta verkkokaupasta tai varaa noudettavaksi myymälästä!

 Karhu Goldhammer 950  95 cm komposiiti pesäpallomaila junioreille. Osta verkkokaupasta tai varaa noudettavaksi myymälästä!

Pesäpallo netistä – Intersport

Pesäpallo netistä | Intersport

Code 85 – pesäpallomaila. 99,00 €. Vastuullinen valinta. 2 väriä. Karhu. Miesten virallinen pesäpallo. 22,90 €. Vastuullinen valinta.

Tilaa pesäpallo netistä tai noudettavaksi myymälästä ✓ Laaja valikoima merkkituotteita.

Karhu Goldhammer 97 – Pesäpallomaila – Intersport

Karhu Goldhammer 97 – Pesäpallomaila | Intersport

Goldhammer 97 -pesäpallomaila. Junioripelaajan varma valinta. Laadukas pesismaila, joka sopii vanhemman tason junioripelaajalle. 179,00 €.

Junioripelaajan varma valinta. Laadukas pesismaila, joka sopii vanhemman tason junioripelaajalle.  Osta verkkokaupasta tai varaa noudettavaksi myymälästä!

Karhu Vertigo X (Extra Stiff) – Pesäpallomaila – Intersport

Karhu Vertigo X (Extra Stiff) – Pesäpallomaila | Intersport

Karhu Vertigo X (Extra Stiff) on laadukas ja kestävä maila, joka sopii erittäin voimakkaasti ja tarkkuudella lyöville huippupelaajille.

Karhu Vertigo X (Extra Stiff) on laadukas ja kestävä maila, joka sopii erittäin voimakkaasti ja tarkkuudella lyöville huippupelaajille.  Osta verkkokaupasta tai varaa noudettavaksi myymälästä!

Karhu Vertigo S (Stiff) – Pesäpallomaila – Intersport

Karhu Vertigo S (Stiff) – Pesäpallomaila | Intersport

Laadukas ja kestävä ammattilaisen mailavalinta, Vertigo S (Stiff) tuo lyönteihin monipuolisuutta ja voimaa. Osta verkkokaupasta tai varaa noudettavaksi …

Laadukas ja kestävä ammattilaisen mailavalinta, Vertigo S (Stiff) tuo lyönteihin monipuolisuutta ja voimaa.   Osta verkkokaupasta tai varaa noudettavaksi myymälästä!

Karhu Ultima Light pesäpallomaila – Intersport

Karhu Karhu Ultima Light pesäpallomaila – Pesäpallomaila | Intersport

Karhu Ultima Light on vaativan taitopelaajan maila. Ohuempi varren muoto ja vahvistettu lyöntikohta parantavat mailan lyöntiominaisuuksia ja laatua.

Karhu Ultima Light on vaativan taitopelaajan maila. Ohuempi varren muoto ja vahvistettu lyöntikohta parantavat mailan lyöntiominaisuuksia ja laatua. Osta verkkokaupasta tai varaa noudettavaksi myymälästä!

Keywords: intersport pesäpallomaila