Harri halme wikipedia

Minulla ei ole omaa perhettä, mutta urheilu on aina … – Iltalehti

Tässä on mies Kaisa Mäkäräisen ja muiden suomalaistähtien takana: “Minulla ei ole omaa perhettä, mutta urheilu on aina ollut perheeni”

20.11.2018 — Harri Halme heittää, ettei monikaan asia ole muuttunut yksilöurheilussa viimeisen 30 vuoden aikana. Suomi menettää yhä liikaa lahjakkuuksia.

Urheilumanageri Harri Halme paljastaa reseptin, jolla aukeaa paikka Suomen raskaasta sarjasta yksilöurheilussa.

Kiistelty ja kiitelty manageri Harri Halme on kerännyt miljoonia …

Kiistelty ja kiitelty manageri Harri Halme on kerännyt miljoonia sponsorirahaa urheilijoille – Urheilu | HS.fi

7.11.2016 — Harri Halme · Syntynyt 18. · Asuu Turussa ja Helsingissä. · Urheilumanageri ja Turussa pidettävien Paavo Nurmi -kisojen markkinointipäällikkö.

Halmeen lonkerot ja vaikutuskanavat ulottuvat monelle tasolle, huippu-urheilusta politiikkaan. ”Leikkisästi voi sanoa, että olen kerännyt rahaa ja ääniä.”

Halme – Wikipedia

Halme on suomalainen sukunimi, joka on muun muassa seuraavilla henkilöillä: Aapo Halme (s. 1998), jalkapalloilija; Aarne Halme (1943–2023), professori, …

Urheilumanageri Harri Halme: “Urheilijat morjestavat … – YLE

Urheilumanageri Harri Halme: “Urheilijat morjestavat kyynerpäillä toisiaan” | Puoli seitsemän | yle.fi

22.1.2018 — Harri Halme on tekemisissä kymmenien urheilijoiden kanssa. Hänen suojattejaan ovat muun muassa ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen, painija Petra …

Harri Halme esiintyi Puoli seitsemän -ohjelmassa

Harri Halme tarkkailee ihmisvilinää Kahvila Paawon terassilla

25.6.2021 — Urheilumanageri ja Paavo Nurmi Gamesin viestintäjohtaja Harri Halme tunnustautuu kahvilakulttuurin vankkumattomaksi ystäväksi.

Harri Halme: Contact

Contact | Harri Halme

Harri HalmePhone: +358 40 754 5104Email: harri.halme@welho.com InstagramLinkedIn.

Harri HalmePhone: +358 40 754 5104Email: harri.halme@welho.com InstagramLinkedIn

Huippumanageri lataa täyslaidallisen – haukkuu suomalaisen …

Huippumanageri lataa täyslaidallisen – haukkuu suomalaisen urheiluväen ja -keskustelun: ”Suuria ja vakavia seurauksia” – Muut lajit – Ilta-Sanomat

10.6.2019 — Harri Halme ärähtää. Monet suomalaisen urheilun ydintoimijat ovat vahvasti huolissaan urheilun heikosta yhteiskunnallisesta asemasta. Yksi …

Tunnettu urheilumanageri Harri Halme lataa täyslaidallisen Suomen urheilu- ja liikuntapoliikasta sekä varoittaa kansakuntaa vaanivasta terveyspommista.

Ne ryövättiin häneltä itäblokin maiden juridisella pelleilyllä

19.9.2022 — Urheilumanageri Harri Halme sairastui syöpään talvella 2021. … Ollin äiti Päivi Olli puhelimessa manageri Harri Halmeelle syksyllä 2015.

Harri Halme (@Harrihal) / Twitter

Harri Halme’s Tweets. Harri Halme Retweeted … Ps. Tämän videon ovat tehneet Harri Halme ja Juho Sallinen. Saa kuulemma jakaa, muttei oo pakko:).

Keywords: harri halme wikipedia